BH
21. april 2017 kl. 12:26
U12 drenge med vanvittigt comeback

Tirsdag 4/4

U12 drengene spillede første turneringskamp, mod Søhus Stige, der var lagt op til en hård kamp

eftersom Søhus blev nr 2, i B rækken, i efteråret.

Da kampen var få minutter gammel, stod der 0-2, på tavlen, men Vindinge blev ved med, at presse på

og det resulterede i en reducering, fra Martin Søberg, til 1-2.

Så vendte kampen fuldstændig, i starten af anden halveg, var modstanderne foran med 1-5, træneren fra Vindinge, var meget fustreret, og foretog lidt taktiske ændringer, som skulle vise sig, at være fornuftigt.

Carl Anton Mosebo, blev sat ned i forsvaret, imens Frederik Munck, blev rykket op midt på. Vindinges drenge viste god moral, da Marcus Koch-Poulsen scorede direkte på frispark, fra egen banehalvdel og senere fik Martin scoret yderligere 2 gange, så stod den pludselig 4-5, og der var igen spænding i kampen.

Da der manglede få minutter af kampen, scorede Søhus til 4-6, og det lignede længe kampens resultat, indtil de lavede et selvmål, på et hjørnespark.

I noget der lignede kampens sidste angreb, laver Frederik en stikning, til Nikolaj Haugaard, som iskoldt triller bolden under målmanden.

Vindinge fik yderligere et par chancer, men de gik forbi mål, så kampen endte 6-6. Der var stor ros til spillerne, efter kampen, for at tro på det, til sidste fløjt. Efterfølgende blev Carl Anton kåret til kampen spiller, da han fik ryddet op i forsvaret.