Menu

Holdkort

Holdkort udfyldes digitalt

Der SKAL udfyldes inden kampstart (gør det evt. hjemmefra), men der er mulighed for at ændre i holdkortet op til 7 timer efter kampstart, hvis f.eks. en spiller ikke kommer på banen, og derfor skal tages af holdkortet. Brug IKKE denne mulighed til snyd! Det er ikke i klubbens ånd!

Sådan udfyldes holdkort

Holdkort udfyldes lettest via DBU's Fodboldapp (den er gratis - søg på "Fodbold" i App-store/Google Play for at downloade den).

For at udfylde holdkort skal man logge ind i app'en. Det gøres vis tandhjulet nederst til venstre (ved login kan du sætte den til at huske dig, så du ikke skal logge ind hver gang). Det er samme brugeroplysninger som til DBU's øvrige systemer, som f.eks. KlubOffice. Kan du ikke huske dine oplysninger, kan du klikke på "Glemt adgangskode?" i stedet for at logge ind. Se billeder nedenfor.

Når du er logget ind, kan du lave holdkort. Se hvordan her (OBS man kan også gøre det direkte fra den enkelte kamp i kampprogrammet). Husk at markere eventuelle dispensationsspillere på holdkortet (klik ind på spillerne på holdkortet).

Du kan gøre det let for dig selv ved at tilføje dit eget hold (og evt. andre AIF-hold) i menuen Mine Hold på app'en.

Læs mere om holdkort her.

Luk